Urban Exploration - foredrag af Andreas Hvid

19-06-2018

Urban Exploration - foredrag af Andreas Hvid

Torsdag d. 28. juni, kl. 19.00 - 20.30
Pris 40 kr.
Btillet købes her https://skjultesteder.nemtilmeld.dk/

Hvordan ser verden ud fra toppen af tårnhøje ufremkommelige bygningsværker, underjordiske tunneller, ukendte forladte bygninger eller bunkere og i miljøer bag hegn og murværker.

Andreas Hvid startede med at udforske Aarhus’ skjulte steder med fotografiapparatet over skulderen som helt ung teenager. Da Aarhus var udtømt for muligheder, rejste han til Asien og Øst Europa og gik på jagt efter nye udfordringer. Andreas er i dag 22 år og klar til at fortælle om udfordringer og oplevelser - og med et stor udvalg af fotos, der nok vil overraske de fleste.

Præsentation af foredrag
Urban Exploration, forkortet “Urbex” betyder at udforske byens skjulte, oftest forbudte steder. Jeg vil fortælle om fænomenet, hvordan det har udviklet sig gennem tiden, og mine egne erfaringer.

Om mig:
Mit navn er Andreas Hvid.
Siden jeg var 13 år, har jeg klatret rundt på Aarhus’ tage og byggekraner, udforsket de glemte, underjordiske gange og gået på opdagelse i forladte bygninger. I 9 år, har jeg foreviget disse steder gennem fotografi.

I de senere år, har jeg rejst meget. Alle steder, jeg er kommet, har jeg været på udkig efter afkroge og tagtoppe. Jeg har rooftoppet flere landemærker i sydøstasien, løbet rundt i Paris’ forbudte katakomber og brugt flere døgn på at snige mig gennem den radioaktive Chernobyl-zone i Ukraine.

Til foredraget, vil jeg fortælle mine beretninger fra disse ture - hvordan det føles at vandre 100 kilometer under konstant paranoia, at klatre rundt 300 meter over over en storby, og at blive anholdt langvejs hjemmefra. Alt imens at jeg viser billeder fra mine oplevelser.


Del på facebook
www.skjultesteder.dk
Fotograf: Simon Falkentorp

Kontakt

Foreningen Skjulte Steder
Att.: Annette Damgaard Hansen
Nyringen 30
8240 Risskov
e-mail a.dam@suu.dk
Mobil: 60 64 18 16

Contact info


Association Skjulte Steder
Att.: Annette Damgaard Hansen
Nyringen 30
8240 Risskov
e-mail a.dam@suu.dk
Mobil: + 45 60 64 18 16

Skjulte Steders på facebook

Hidden Places on facebook
Fotograf: Jesper Urup Ruban
Fotograf: Andreas Hvid