Bustur til Thyborøn - oplev en unik teaterforestilling

22-05-2019

Praktiske oplysninger

D. 8. juni 2019 kan du komme med på en bustur til Thyborøn og opleve en teaterforestilling ud over det sædvanlige, nemlig BETONKADAVER af Teater Fluks. Forestillingen foregår i, på og ved de efterladte betonbunkere ved Thyborønfæstningen.

Med på turen er digter Mads Mygind, der læser op af egne digte undervejs.

Samlet pris for forestilling og bustur med kulturelle pitstops (se program) og digtoplæsning er kun 200 kr. Deadline for tilmelding d. 1. juni. Minimum 20 deltager. Du kan tilmelde dig her:
https://www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=aw8c69y8le,

BUSTUR
Mødested: Regenburgs Plads kl. 8.50
Afgang: kl. 9.00
Tag madpakke og praktisk fodtøj med.
Hjemkomst til Aarhus ca. 20.30

PROGRAM

Vi holder ind ved Birk Centerpark, som er et enestående område, hvor kunst, kultur, uddannelse og erhvervsliv går op i en højere enhed. Her står Ingvar Cronhammars kunstværk Elia og Angli med Carl Henning Petersens relief.

Næste pitstop er Vestkystens Gaardbutik i Krylen. Her går vi en tur mod klitterne til Houvigfæstningen. I gårdbutikken kan der i øvrigt købes kød, pølse, ost, hjemmebagte kager og rugbrød og syltetøj.

THYBORØN - ankomst ca. kl. 13.15
Inden forestillingen er der mulighed for at se udstillingen BETONKADAVER i en af kystens bunkere, eller spionbunkeren, som er knyttet til Thyborøn Kystcenter, og fortæller historien om, hvordan det lykkedes en dansk arkitekt på egen hånd at gennemføre et unikt stykke spionarbejde. Thyborøn byder også på Ravhuset og Sneglehuset samt flere gode spisesteder.

FORESTILLINGEN BETONKADAVER
Forestillingen BETONKADAVER begynder kl. 15.00 i Thyborønfæstningen, hvortil I vil blive bragt af turguide og projektleder for Foreningen Skjulte Steder, Annette Damgaard.

Praktisk: Forestillingen er en vandringsforestilling. Det betyder at DU som publikum kommer til at bevæge dig rundt i landskabet, på stranden og på bunkerne. Forestillingen er således IKKE egnet for gang- og bevægelsesbesværede. Ligeledes opfordres det til at være iklædt praktisk fodtøj og tøj.

BETONKADAVER

- En teatervandring på kanten af Vesterhavet

Betonkadaver er en teateroplevelse ud over det sædvanlige. En vandringsforestilling i, på og ved de efterladte betonbunkere, der udgør Thyborønfæstningen.  Her har Teater Fluks sat sig  for  at genopdage bunkerne, vestkysten og teatrets muligheder i dette fascinerende landskab.

Udstyret med trådløse høretelefoner guides publikum op gennem klitterne, ud på stranden, rundt mellem og ind i de forvitrede betonmonumenter. Her bliver der mulighed for - alene og dog i fæl-lesskab - at forholde sig til  sig  selv  som  det  lille  menneske  over  for  den  store  verden.  Den store natur. De store spørgsmål.

De vestjyske bunkere er ufrivillige (krigs)monumenter, der minder os om en ikke så fjern fortid – og en måske ikke så fjern fremtid.

Betonkadaver er en vandring i bunkerlandskabet, der taler til alle sanser. Med performere der skaber billeder og fortællinger  med  krop, stemme  og  rum,  livetransmitteret  lyd  i  høretelefonerne, digte og oplæsning af Mads Mygind samt elektronisk musik af Merlyn Silva.

Spiller for alle over 12 år. Spiller på dansk. Husk tøj efter vejret. Ikke velegnet for gangbesværede. Obs. kun 30 pladser pr. forestilling. Billetter købes på www.teaterfluks.dk

Del på facebook
www.skjultesteder.dk
Fotograf: Simon Falkentorp

Kontakt

Foreningen Skjulte Steder
Att.: Annette Damgaard Hansen
Nyringen 30
8240 Risskov
e-mail a.dam@suu.dk
Mobil: 60 64 18 16

Contact info


Association Skjulte Steder
Att.: Annette Damgaard Hansen
Nyringen 30
8240 Risskov
e-mail a.dam@suu.dk
Mobil: + 45 60 64 18 16

Skjulte Steders på facebook

Hidden Places on facebook
Fotograf: Jesper Urup Ruban
Fotograf: Andreas Hvid